۱- ظروف شفاف فقط برای نوشیدنیها و غذاهای سرد
ظرف یکبار مصرف پلیمری شفاف و بیرنگ فقط برای غذاهای سرد مناسب هستند و استفاده برای نوشیدنی های داغ یا غذای داغ در این ظروف توصیه نمی شود.
در موقع شستن ظروف پلاستیکی به هیچ عنوان نباید از وسیله یا مواد شیمیایی برنده و قوی استفاده کرد، زیرا اگر سطح داخلی یا خارجی این دسته از ظروف آسیب ببینند و خراش پیدا کنند، غیرقابل استفاده خواهد شد، چون موجب ترشح مواد شیمیایی درون بدنه پلاستیک به خارج خواهد شد.
علت هم این است که هنگام ساخت این ظروف، برای جلوگیری از شکنندگی از مواد پلاستیکی لایزر استفاده میشود. اگر در این ظروف آبجوش یا غذای داغ ریخته شود این مواد در ماده غذایی حل شده و وارد بدن میشوند.
۲- ظرفهای سفید برای غذای گرم
ظروف یک بار مصرف سفید و فوم دار برای خوراکیهای سرد، گرم و مرطوب مناسب است اما نباید برای نوشیدنیها و غذاهای داغ مانند آش، چای و قهوه که دمای بالایی دارند از آنها استفاده کرد.
استفاده نادرست از ظروف پلیاتیلن باعث آزاد شدن مواد آلی و ترکیبهای شیمیایی موجود در دیواره ظروف و ترکیب آنها با مواد غذایی میشود که مصرف آن برای سلامتی مضر است و ممکن است باعث ایجاد مشکلات گوارشی و بروز برخی بدخیمیها در افراد شود.
۳- ظروف رنگی؛ آخرین اولویت استفاده
این روزها ظروف یکبار مصرف در طرحها و رنگهای مختلف در بازار وجود دارد. ممکن است انواع رنگی آن به نظرتان قشنگتر بیاید و تصمیم بگیرید برای پذیرایی از میهمانانتان از این ظروف استفاده کنید. بهتر است بدانید استفاده از ظروف یکبار مصرف رنگی احتیاط بیشتری را میطلبد، چرا که ظروف یکبار مصرف مانند ظروف دیگر توانایی نگهداری رنگ را ندارند به همین علت هنگام ریختن غذای داغ یا چای در ظرف لایهای رنگ در غذا حل شده و وارد بدن میشود. بنابراین بهتر است از انواع رنگی این ظروف به ویژه برای غذاهای داغ استفاده نشود.
شما میتوانیدب رای ثبت سفارش از طریق سایت پاسکوپلاس اقدام نمایید.
ظروف ,استفاده ,مواد ,مصرف ,یکبار ,غذای ,یکبار مصرف ,ظروف یکبار ,انواع رنگی ,برای غذاهای ,برای نوشیدنیها